Automation MTS Day: Moderné technológie pre efektívnu výrobu

September 2024 sa v MTS niesol v znamení automatizácie a prezentácie priemyselných riešení pre výrobu automatizovaných liniek.

Akcia pod názvom Automation MTS Day sa konala 27. septembra 2024. Tento deň bol plný inovácií, technických diskusií a prezentácií najnovších technológií z oblasti automatizácie výroby a výrobných liniek.

Hlavným cieľom bolo predstaviť naše riešenia ako zlepšiť efektivitu výroby, optimalizovať procesy a znížiť náklady. Na podujatí sme prezentovali inovatívne riešenia pre plne automatizované linky, inteligentné systémy monitorovania a kontroly kvality, ako aj pokročilé robotické technológie, ktoré zvyšujú rýchlosť a presnosť výrobných procesov.

Jedným z hlavných bodov programu bola ukážka našich riešení priamo v praxi. Účastníci mali možnosť vidieť, ako naše systémy dokážu okamžite prispôsobovať výrobnú linku meniacim sa podmienkam a požiadavkám, čím zabezpečujú maximálnu flexibilitu a výkonnosť.

Podujatie bolo nielen miestom pre technologické prezentácie, ale aj príležitosťou na výmenu nápadov a networking s odborníkmi z oblasti priemyslu. Sme hrdí na pozitívne ohlasy a už teraz plánujeme ďalšie kroky, aby sme pokračovali v rozvoji inovácií pre priemysel 4.0.

Automation MTS Day ukázal, že budúcnosť výroby je v automatizácii a my v MTS sme pripravení viesť tento posun vpred.