MTS víta spoločnosť K. Hartwall ako nového dodávateľa AGV zariadení

S hrdosťou oznamujeme rozšírenie portfólia robotizácie u nás v MTS o nového člena spoločnosť K. Hartwall. Toto exkluzívne partnerstvo prináša na slovenský trh nové možnosti automatizácie a zefektívnenia výrobných procesov. Spoločnosť K. Hartwall s jej strategickým produktom AMATE® prinesie riešenie pre logistiku a zefektívnenie  systémov AGV zariadení.

„Tešíme sa na úspešnú spoluprácu s MTS, ktorá prospeje nielen našim spoločnostiam, ale aj našim zákazníkom, ktorí sa spoliehajú na špičkové automatizačné riešenia pre napredovanie svojich podnikov,“ hovorí Dr. Ralf Kleedörfer, riaditeľ pre automatizáciu v K. Hartwall. Dávid Gurčík, produktový manažér robotickej divízie v MTS, to podporuje: „Sme nadšení z partnerstva s K. Hartwall. Ich dlhoročné skúsenosti v oblasti intralogistiky, know-how a technické znalosti mobilnej robotiky sú pre nás dôležité a dopĺňajú naše silné stránky a odborné znalosti.“

AGV A-MATE® od K. Hartwall sú inteligentné mobilné roboty navrhnuté na prepravu logistických jednotiek bez potreby operátora alebo vodiča. Vďaka voľnému zdvihu mobilný robot manipuluje s nákladom do 1 000 kg na podlahe aj na regáloch alebo dopravníkoch. „Čelíme rastúcemu dopytu od našich koncových zákazníkov, ktorí požadujú vyšší objem ‚floor-to-floor‘ prepravy tovaru, alebo chcú byť v súlade so štandardom VDA 5050.

A-MATE® je robustný AGV, ktorý ponúka stabilné a flexibilné riešenie pre našich zákazníkov, aby splnil ich očakávania,“ hovorí Dávid Gurčík. Väčšina zákazníkov MTS hľadá riešenie AGV pre existujúce prevádzky. A-MATE® FreeLift ponúka všesmerový jazdný systém pre agilné pohyby v stiesnených priestoroch. Táto kombinácia s interoperabilitou so systémami tretích strán podľa štandardov VDA 5050 umožňuje MTS budovať stabilné, bezpečné a robustné aplikácie pre zákazníkov.