Športový deň spoločnosti MTS

Predposlednú júnovú sobotu, presnejšie 22. júna 2024 sa uskutočnil očakávaný Športový deň našej spoločnosti MTS, ktorý sa niesol v duchu zábavy, športu a rodinnej pohody. Tento deň bol venovaný nielen našim zamestnancom, ale aj ich rodinám, čím sme chceli posilniť naše firemné vzťahy a vytvoriť nezabudnuteľné zážitky pre všetkých, ktorí prišli a zúčastnili sa už tretieho ročníka nášho celofiremného dňa.

Športové súťaže pre všetkých

Potom ako ustúpil dopoludňajší dážď, podujatie otvorili spoločne Juraj Habovštiak a Peťo Laurinčík. Privítali prítomných a ako vždy parádne situačne požartovali a nádherne tak naštartovali uvoľnenú a radostnú atmosféru.

Nasledovali športové turnaje, v rámci ktorých súperili tímy vo futbale, či volejbale.  Nebola núdza ani o netradičné aktivity, ako napr.  šampionát v hobby horse pole 😊

Atmosféra sa niesla v duchu  prekypujúcej energie a súťaživosti, pričom všetci účastníci ukázali svoje športové zručnosti a tímového ducha.

Zábava pre najmenších

Pre deti sme tento rok pripravili  množstvo atrakcií, ktoré ich udržali v neustálom pohybe a smiechu. Nafukovacie hrady, obrovská lezecká stena, elektrický býk, či detský kolotoč poskytovali nekonečné možnosti na zábavu a dobrodružstvo. O detskú radosť sa postaral aj tím  animátoriek, ktoré ich rozveselili rôznymi hrami, pomaľovali ich tváričky krásnymi výtvormi, povzdelávali ich z oblasti recyklácie odpadu či znalosti dopravných značiek. Prosto bavili ich aktivitami po celý deň. Okrem toho mali deti možnosť povoziť sa na koníkovi, ktorý za nimi docestoval z Podbieľa.

Profesionálne ukážky

Súčasťou podujatia bola aj fascinujúca ukážka záchranárov a hasičov, ktorí predviedli svoje odborné zručnosti a techniky. Deti aj dospelí sa mohli dozvedieť viac o tom, ako zachrániť ľudský život, či naučiť sa správne uhasiť požiar.  Ukážky práce týchto špecialistov vrátane ich profesionálneho vybavenia si mohli návštevníci. Prezrieť a vyskúšať na vyhradených stanovištiach.

Skvelý maskot a živá hudba

Náš športový deň poctil svojou návštevou aj obľúbený maskot Rubble, ktorý rozžiaril oči našich najmenších a postaral sa o nezabudnuteľné chvíle. Deti si s ním mohli zatancovať aj zasúťažiť. Všetkých veľmi potešila jeho účasť a tí odvážnejší sa s ním aj fotografovali.

Program pre ženy

Okrem rozmanitého programu, určeného pre deti a popri športových aktivitách, ktoré ocenili prevažne páni, sme tento rok nezabudli ani na naše žienky. Pripravili sme pre ne kurz latino tancov s talentovanou lektorkou  Natáliou Hvolkovou. Žienky sa v krátkej chvíli naučili základné kroky v rytme salsy a zvádli nacvičiť i novú choreografiu. , Salsa bezpochyby priniesla nefalšovaný pocit leta a dobrej nálady.

Tohtoročným hudobným hosťom a lákadlom bola kapela Ploštín Punk.

Páni z kapely a ich nestarnúce hity roztancovali všetkých zábavychtivých a nenechali nikoho na pochybách, že táto kapela to so zábavou myslí vážne.  

Záverečná diskotéka

Celý deň sme zakončili veľkolepou diskotékou, ktorá ukázala, ako skvele sa vedia zamestnanci MTS baviť. Tancovalo sa do neskorých nočných hodín a všetci sme si odniesli nezabudnuteľné zážitky a nové priateľstvá.

Športový deň spoločnosti MTS bol dokonalým spojením športu, zábavy a rodinnej pohody. Ďakujeme všetkým, ktorí sa ho zúčastnili a prispeli k tomu, aby nám bolo spolu dobre a veselo. Tešíme sa na ďalší ročník!